A.T.V. Luctor et Emergo

A.T.V. Luctor et Emergo is een Tennisvereniging gelegen aan Willem de Clercqstraat 71 in Almelo.

Meer informatie over A.T.V. Luctor et Emergo in Almelo

A.T.V. Luctor et Emergo heeft belangrijk nieuws te melden. Ze organiseren een extra algemene ledenvergadering op 1 november van 20:00 tot 21:00 uur. Daarnaast hebben ze een speciale actie voor nieuwe leden. Je krijgt 50% korting op het eerste jaar lidmaatschap, op voorwaarde dat je het tweede jaar ook lid blijft. Voor vragen kun je contact opnemen via e-mail (info@atvluctoretemergo.nl) of telefonisch (+31 546 456 782). Het adres van ATV Luctor et Emergo is Willem de Clercqstraat 71, 7604 AR Almelo. Het KVK-nummer van de club is 40073518.

Wil je weten wat A.T.V. Luctor et Emergo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van A.T.V. Luctor et Emergo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij A.T.V. Luctor et Emergo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je A.T.V. Luctor et Emergo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar A.T.V. Luctor et Emergo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. A.T.V. Luctor et Emergo

Bezoekers bekeken ook