Aerial Yoga Twente / Aerial Zwangerschapsyoga Twente

Aerial Yoga Twente / Aerial Zwangerschapsyoga Twente is een Yogastudio gelegen aan R.J. Schimmelpenninckstraat 16 in Almelo.

Meer informatie over Aerial Yoga Twente / Aerial Zwangerschapsyoga Twente in Almelo

Berryl Baby is dé plek in Twente voor zwangere vrouwen en pas bevallen moeders om te genieten van ME-TIME. Ze bieden verschillende activiteiten aan, zoals persoonlijke yogalessen, meditatiesessies, ontspanningsmassages en yogaworkshops. Ook zijn er speciale arrangementen voor babyshowers en Mother Blessings. Na de bevalling kunnen moeders deelnemen aan Mama & Baby Yoga en Babymassage. Daarnaast biedt Berryl Baby ook draagdoekconsulten en pasconsulten aan. Voor stellen die zich willen voorbereiden op een bevalling zonder angst en stress, is er de cursus HypnoBirthing®. Alle zwangerschapscursussen van Berryl Baby worden geheel of gedeeltelijk vergoed door veel zorgverzekeraars. Ook biedt Berryl Baby postpartum massages aan, om moeders te helpen herstellen na de bevalling. Deze massages kunnen zowel thuis als in de praktijkruimte in Almelo plaatsvinden. Kortom, Berryl Baby biedt een breed scala aan activiteiten en behandelingen om zwangere vrouwen en pas bevallen moeders te ondersteunen en te verwennen.

Wil je weten wat Aerial Yoga Twente / Aerial Zwangerschapsyoga Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aerial Yoga Twente / Aerial Zwangerschapsyoga Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aerial Yoga Twente / Aerial Zwangerschapsyoga Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aerial Yoga Twente / Aerial Zwangerschapsyoga Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Aerial Yoga Twente / Aerial Zwangerschapsyoga Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aerial Yoga Twente / Aerial Zwangerschapsyoga Twente

Bezoekers bekeken ook