Affiliated.io

Affiliated.io is een Marketingconsultant gelegen aan Hagenborgh 263 in Almelo.

Meer informatie over Affiliated.io in Almelo

Met Affiliated.io kun je je Google Analytics verbinden met veel affiliate netwerken. Dankzij ons dashboard kun je gemakkelijk de status van je leads zien en filters toepassen voor een duidelijk beeld van hoe goed je sites presteren. Je hoeft niet meer in te loggen bij verschillende netwerken en applicaties, en financiële spreadsheets zijn niet langer nodig. Met onze cross-device app ben je altijd op de hoogte en bijna in realtime (elke 15 minuten). Je kunt ervoor kiezen om het rapport en meldingen te ontvangen die je wilt, per lead, dag, week, maand en zelfs jaar. Netwerken geven niet altijd updates wanneer leads worden omgezet in verkopen, maar met Affiliated.io krijg je directe meldingen wanneer een lead (af)gekeurd wordt. Affiliated.io is voor elke affiliate marketeer, groot of klein. Onze missie is om je een overzicht te bieden dat je kunt filteren en monitoren wat je maar wilt: van website-inkomsten tot specifieke leads. We combineren affiliate netwerken in één eenvoudig te gebruiken dashboard.

Wil je weten wat Affiliated.io verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Affiliated.io of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Affiliated.io? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Affiliated.io het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Affiliated.io reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Affiliated.io

Bezoekers bekeken ook