Almelose Atletiekvereniging Sisu

Almelose Atletiekvereniging Sisu is een Sportclub gelegen aan Kolthofsingel 44 in Almelo.

Meer informatie over Almelose Atletiekvereniging Sisu in Almelo

A.A.V. Sisu is de Almelose Atletiek Vereniging, opgericht op 14 maart 1941. De naam Sisu is een Finse uitdrukking die staat voor doorzettingsvermogen en volharding. De vereniging heeft meer dan 300 leden en is uitgegroeid tot de grootste atletiekvereniging van Almelo. Bij Sisu kan iedere sportfanaat terecht, want ze geven trainingen in verschillende disciplines zoals hardlopen, verspringen, hoogspringen, speerwerpen, kogelstoten en discuswerpen. De vereniging organiseert ook regelmatig evenementen, zoals de jaarlijkse clubkampioenschappen en de Almelo Allee Run. Daarnaast is Sisu ook betrokken bij maatschappelijke activiteiten, zoals het laten genieten van hardlopen aan mensen met een visuele beperking. Voor meer informatie of vragen kun je terecht bij het clubgebouw van Sisu.

Wil je weten wat Almelose Atletiekvereniging Sisu verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Almelose Atletiekvereniging Sisu of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Almelose Atletiekvereniging Sisu? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Almelose Atletiekvereniging Sisu het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Almelose Atletiekvereniging Sisu reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Almelose Atletiekvereniging Sisu

Bezoekers bekeken ook