Almelose Borstelindustrie B.V. (ABI-Mat & Brush)

Almelose Borstelindustrie B.V. (ABI-Mat & Brush) is een Fabrikant gelegen aan Windmolen 15 in Almelo.

Meer informatie over Almelose Borstelindustrie B.V. (ABI-Mat & Brush) in Almelo

ABI is de grootste producent en totaalleverancier van aluminium entreematten in Nederland. Ze ontwikkelen en produceren hun matten in Nederland en bieden alles wat nodig is voor een schone entree onder één dak. Het bedrijf is opgericht als een familiebedrijf en heeft veel ervaring in de branche. Ze hebben een breed scala aan producten en kunnen zelfs matten op maat maken. Deze entreematten bieden bescherming tegen schade aan vloeren, besparen op schoonmaakkosten en zorgen voor een veiligere doorgang voor passanten. ABI is de ideale gesprekspartner voor architecten, interieurontwerpers en projectstoffeerders om samen tot het gewenste resultaat te komen. Ze hebben verschillende productlijnen, zoals ABI Aluflex, ABI Alukabel, ABI Duplomat, ABI Borstelmat, ABI AluConnect en ABI Tapijt logomatten. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden terecht op de ABI-blog of kunnen ze contact opnemen met het bedrijf.

Wil je weten wat Almelose Borstelindustrie B.V. (ABI-Mat & Brush) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Almelose Borstelindustrie B.V. (ABI-Mat & Brush) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Almelose Borstelindustrie B.V. (ABI-Mat & Brush)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Almelose Borstelindustrie B.V. (ABI-Mat & Brush) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Almelose Borstelindustrie B.V. (ABI-Mat & Brush) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Almelose Borstelindustrie B.V. (ABI-Mat & Brush)

Bezoekers bekeken ook