Almelose Korfbal Club

Almelose Korfbal Club is een Sportclub gelegen aan Sluiskade Noordzijde 126 in Almelo.

Meer informatie over Almelose Korfbal Club in Almelo

Heb jij nieuwe zaalschoenen nodig? Dan kun je nu €10 korting krijgen op je bestelling bij Korfbaltotaal.nl met de kortingscode ZAALSCHOENEN23. Als je al sinds 1952 lid bent van AKC, heb je veel hoogte- en dieptepunten meegemaakt. Gelukkig heeft de club zich weer opgericht en is er nieuw elan, zowel bestuurlijk als sportief. De Grote Clubactie heeft al €640,80 opgeleverd en de drie jeugdleden die de meeste loten verkopen, krijgen een verrassing van AKC. Vanaf 31 oktober starten de trainingen in de zaal weer in sporthal De Schelfhorst. Rabo ClubSupport heeft €389,65 opgebracht en met dat geld kunnen materialen en ballen voor de jeugd worden aangeschaft. Daarnaast zijn AKC 1, AKC D1 en AKC E1 kampioen geworden in de veldcompetitie.

Wil je weten wat Almelose Korfbal Club verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Almelose Korfbal Club of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Almelose Korfbal Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Almelose Korfbal Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Almelose Korfbal Club reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Almelose Korfbal Club

Bezoekers bekeken ook