Almelose Voetbalclub "Heracles"

Almelose Voetbalclub "Heracles" is een Voetbalclub gelegen aan Verlengde Sportlaan 1 in Almelo.

Meer informatie over Almelose Voetbalclub "Heracles" in Almelo

AVC Heracles is een voetbalclub in Almelo die op 3 mei 1903 is opgericht en ongeveer 600 leden heeft. De teams van de club spelen hun thuiswedstrijden op Sportpark AVC Heracles. Op de website van de club is het laatste nieuws te vinden, evenals een terugblik op de Familiedag van 2023. AVC Heracles is ook hofleverancier van de kampioenenparade die jaarlijks wordt georganiseerd door Heracles Almelo en het Sportbedrijf Almelo. Daarnaast neemt de club deel aan de Grote Club Actie en organiseert het elk jaar het Almeloos Feestje. Er zijn ook verschillende prijzen gewonnen door de teams van AVC Heracles, zoals de tweede prijs door JO15-2 en een topseizoen voor de meiden van MO15-1. De club bestaat dit jaar 120 jaar. Er is een samenwerking met Fysiotherapie De Graven Esch en de club organiseert het evenement 'Almeloos Feestje'. Er zijn sponsoren verbonden aan de club en het is mogelijk om lid te worden.

Wil je weten wat Almelose Voetbalclub "Heracles" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Almelose Voetbalclub "Heracles" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Almelose Voetbalclub "Heracles"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Almelose Voetbalclub "Heracles" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Almelose Voetbalclub "Heracles" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Almelose Voetbalclub “Heracles”

Bezoekers bekeken ook