Almelose Wielervereniging "De Zwaluwen"

Almelose Wielervereniging "De Zwaluwen" is een Sportclub gelegen aan De Sumpel 5 in Almelo.

Meer informatie over Almelose Wielervereniging "De Zwaluwen" in Almelo

AWV de Zwaluwen is een wielervereniging in Almelo die zich richt op wedstrijden. Ze zijn al sinds 1930 actief betrokken bij de wielersport in Nederland en hebben als doel om fanatieke wielrenners in het oosten van Nederland trainingen en wedstrijden te bieden. Sommige renners hebben zelfs de kans om professional te worden. De vereniging biedt een podium voor wielrenners die graag wedstrijden willen rijden of willen leren rijden. Het draait bij AWV de Zwaluwen om passie, plezier en fanatisme in de wielersport. Recentelijk is clubssponsor Harrie Löwik overleden na een afnemende gezondheid. Rabobank leden konden stemmen op verenigingen in Almelo en omgeving en ook op AWV de Zwaluwen. De vereniging is op zoek naar een ploegleider voor het vrouwenteam. Er is ook informatie beschikbaar over sponsormogelijkheden en hoe lid te worden van AWV de Zwaluwen.

Wil je weten wat Almelose Wielervereniging "De Zwaluwen" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Almelose Wielervereniging "De Zwaluwen" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Almelose Wielervereniging "De Zwaluwen"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Almelose Wielervereniging "De Zwaluwen" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Almelose Wielervereniging "De Zwaluwen" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Almelose Wielervereniging “De Zwaluwen”

Bezoekers bekeken ook