Amslod

Amslod is een Fietsenwinkel gelegen aan Woonboulevard 4 in Almelo.

Meer informatie over Amslod in Almelo

Bij ons vindt u de perfecte elektrische fiets voor u. U kunt alle elektrische fietsen bekijken en een gratis e-bike brochure aanvragen met gedetailleerde prijsinformatie en testresultaten. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan een Amslod Experience Center bij u in de buurt om rustig de e-bikes uit te proberen en deskundig advies te krijgen. Amslod heeft een uniek servicenetwerk waardoor ze altijd dichtbij zijn en zorgen voor de beste e-bike service. Veiligheid staat bij Amslod voorop en de fietsen zijn ontworpen met unieke eigenschappen zoals een geïntegreerd remlicht, anti-lek banden, smooth start-stop functie en remmen met ABS. Als u de Amslod e-bikes wilt testen, kunt u een proefrit aanvragen bij een Experience Center bij u in de buurt of zelfs aan huis. De klanttevredenheid is hoog met gemiddelde cijfers van 8,7/10 en 9,0/10.

Wil je weten wat Amslod verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Amslod of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Amslod? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Amslod het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Amslod reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Amslod

Bezoekers bekeken ook