Anita's Hairfashion

Anita's Hairfashion is een Kapper gelegen aan Kroosstraat 48 in Almelo.

Meer informatie over Anita's Hairfashion in Almelo

Anita's Hairfashion is een gezellige kapsalon in Almelo. Het team van Anita's Hairfashion wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar. Helaas moesten ze hun deuren sluiten vanwege de coronamaatregelen. Ze bieden echter wel producten en kleurkits aan die bezorgd kunnen worden. Het team hoopt snel weer open te kunnen en klanten te kunnen voorzien van mooie kapsels. Ze vragen ook aandacht voor de situatie waarin ze zich bevinden met de actie #lichtvoordathetuitgaat. Verder worden er regelmatig updates gegeven over wanneer ze weer open kunnen en hoe afspraken verzet worden. Het team staat altijd klaar om klanten te verwelkomen en te voorzien van een mooie coupe.

Wil je weten wat Anita's Hairfashion verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Anita's Hairfashion of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Anita's Hairfashion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Anita's Hairfashion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Anita's Hairfashion reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Anita’s Hairfashion

Bezoekers bekeken ook