Anytime Massage Almelo

Anytime Massage Almelo is een Sportmasseur gelegen aan Wierdensestraat 55 in Almelo.

Meer informatie over Anytime Massage Almelo in Almelo

Bij Wellness Compleet Almelo kun je genieten van heerlijke behandelingen om volledig tot rust te komen. Ze bieden verschillende massages aan om even uit de alledaagse sleur te stappen en alle stress los te laten. De medewerkers zijn getraind in hospitality en staan bekend om hun vriendelijkheid, behulpzaamheid en menselijke warmte. Daarnaast bieden ze ook specifieke behandelingen aan, zoals een massage met warme basaltstenen voor chronische pijn in de nek en rug, en massages gericht op ontspanning van bijvoorbeeld de onderarmen en handen. Ook kun je bij Wellness Compleet Almelo terecht voor cadeaubonnen of cadeaupakketten met massage naar wens. Een cadeau voor je lichaam!

Wil je weten wat Anytime Massage Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Anytime Massage Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Anytime Massage Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Anytime Massage Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Anytime Massage Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Anytime Massage Almelo

Bezoekers bekeken ook