Armeens Apostolische Kerk Almelo

Armeens Apostolische Kerk Almelo is een Kerk gelegen aan Vriezenveenseweg 174 in Almelo.

Meer informatie over Armeens Apostolische Kerk Almelo in Almelo

De Armeens Apostolische Kerk in Almelo speelt al 10 jaar een belangrijke rol in het bieden van religieuze kerkdiensten, Armeens en religieus onderwijs, spirituele begeleiding en saamhorigheid binnen de Armeense gemeenschap. Naast Almelo zijn er ook kerken in Amsterdam en Maastricht, en er bestaan Armeense parochiën in Arnhem, Assen, Eindhoven en Dordrecht. Op de website van de kerk wordt vermeld dat er gebruik wordt gemaakt van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en de website beter te maken.

Wil je weten wat Armeens Apostolische Kerk Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Armeens Apostolische Kerk Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Armeens Apostolische Kerk Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Armeens Apostolische Kerk Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Armeens Apostolische Kerk Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Armeens Apostolische Kerk Almelo

Bezoekers bekeken ook