AS PC Building

AS PC Building is een Computerservice gelegen aan Het Brinkhuis 25 in Almelo.

Meer informatie over AS PC Building in Almelo

Wil je graag een eigen pc, maar heb je geen ervaring met het bouwen van computers of vind je voorgebouwde computers te duur? Geen probleem! AS PC Building kan een gepersonaliseerde pc bouwen die perfect aansluit bij jouw wensen en budget. Ze helpen je met het samenstellen en bouwen van jouw pc, en je kunt ook bij hen terecht voor upgrades of reparaties. Het bedrijf is betrouwbaar, snel en effectief, en door hun opgebouwde ervaring kunnen ze kwalitatief werk leveren binnen enkele dagen. AS PC Building heeft al veel expertise opgebouwd in de computerbranche en kan computers binnen enkele dagen of zelfs uren afleveren. Daarnaast bieden ze ook reparatieservices aan. Alexander Segers, de trotse eigenaar van AS PC Building, begon het bedrijf nadat hij zijn eigen computer had gebouwd en anderen wilde helpen met het samenstellen van hun eigen pc. Je kunt contact met hen opnemen voor meer informatie of vragen.

Wil je weten wat AS PC Building verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AS PC Building of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AS PC Building? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AS PC Building het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar AS PC Building reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AS PC Building

Bezoekers bekeken ook