ATHOME COMMUNITY

ATHOME COMMUNITY is een Christelijke kerk gelegen aan Wijkcentrum Möll’nwiek Leemhorst 9 te in Almelo.

Meer informatie over ATHOME COMMUNITY in Almelo

Iedereen is op zoek naar een plek waar je je thuis kunt voelen en gezien wordt. Bij atHome geloven ze dat Jezus je verwelkomt om bij Hem thuis te komen en dat je uitgedaagd wordt om een thuis te zijn voor anderen. In atHome kun je jong en oud ontmoeten en het leven met elkaar delen. Daarnaast kun je samen met anderen ontdekken wie God is en groeien in wie je bent. atHome inspireert je om datgene wat je ontvangen hebt door te geven aan anderen. De connectgroepen zijn het kloppende hart van atHome, waarin je in een ontspannen sfeer het leven kunt delen en omzien naar elkaar en naar de mensen om je heen. Eens in de twee weken komen alle connectgroepen samen op een zondagochtend voor een celebration, waarbij er tijd is voor aanbidding, gebed en het ontvangen van inspiratie uit Gods Woord. atHome ondersteunt en draagt bij aan verschillende initiatieven en projecten en heeft als missie om Gods koninkrijk te bouwen. Je kunt atHome bezoeken tijdens de celebrations op zondagochtend in het Wijkcentrum Möll’nwiek in Amelo, en voor meer informatie kun je contact opnemen via e-mail.

Wil je weten wat ATHOME COMMUNITY verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ATHOME COMMUNITY of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ATHOME COMMUNITY? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ATHOME COMMUNITY het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar ATHOME COMMUNITY reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ATHOME COMMUNITY

Bezoekers bekeken ook