Autoservice Bedrijf Gerard Wessels

Autoservice Bedrijf Gerard Wessels is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Kolthofsingel 50 in Almelo.

Meer informatie over Autoservice Bedrijf Gerard Wessels in Almelo

Garage Wessels in Almelo is nu alleen nog maar op donderdag geopend en op afspraak. U kunt een afspraak maken via het afspraakformulier. Ze bieden verschillende diensten aan, waaronder onderhoud en APK-keuringen voor alle merken. Ook kunt u bij hen terecht voor het onderhoud van uw airconditioning, zodat uw ramen schoon blijven in de winter en u koel blijft in de zomer. Daarnaast bieden ze ook winterbandenopslag aan, zodat u uw banden niet zelf uit de schuur hoeft te halen en zij ze voor u kunnen verwisselen. Als u een oldtimer heeft, bent u bij Garage Wessels aan het juiste adres, want Gerard heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het vak. Kortom, bij Garage Wessels kunt u terecht voor verschillende autodiensten en uw oldtimer is daar in goede handen.

Wil je weten wat Autoservice Bedrijf Gerard Wessels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autoservice Bedrijf Gerard Wessels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autoservice Bedrijf Gerard Wessels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autoservice Bedrijf Gerard Wessels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Autoservice Bedrijf Gerard Wessels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autoservice Bedrijf Gerard Wessels

Bezoekers bekeken ook