AutoService Diaz

AutoService Diaz is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Grintweg 12 in Almelo.

Meer informatie over AutoService Diaz in Almelo

Autoservice Diaz in Almelo is een universeel autobedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren en onderhouden van auto's van alle merken. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals APK-keuringen, bandenwissels en het uitlijnen van auto's. Het bedrijf staat bekend om hun persoonlijke aandacht en kwaliteit, en ze zijn altijd beschikbaar om eerlijk advies te geven. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur, en op zaterdag van 08.30 tot 12.00 uur. Klanten beoordelen Autoservice Diaz met 4,6 sterren en kunnen zelf een review schrijven.

Wil je weten wat AutoService Diaz verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AutoService Diaz of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AutoService Diaz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AutoService Diaz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar AutoService Diaz reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AutoService Diaz

Bezoekers bekeken ook