Autoservice KwikFit Almelo

Autoservice KwikFit Almelo is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Windmolen 9 in Almelo.

Meer informatie over Autoservice KwikFit Almelo in Almelo

KwikFit is een bekend autobedrijf dat klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Ze hebben een gemiddelde klantbeoordeling van 8,8, gebaseerd op 81.958 beoordelingen. Ze bieden monteurs aan die zijn opgeleid voor alle merken en hebben de beste klantenservice. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om achteraf te betalen. Momenteel houden ze een Banden 10-daagse waarbij klanten kortingen tot 25% kunnen krijgen. De vestiging in Almelo, genaamd KwikFit Almelo Windmolen 9, heeft een gemiddelde klantbeoordeling en wordt beheerd door Sinan Cag. Klanten zijn zeer tevreden over de vriendelijkheid van het personeel en de goede monteurs. Een klant moest uitwijken naar dit filiaal omdat de KwikFit in Rijssen tijdelijk gesloten was en werd met voorrang geholpen. De klant geeft wel aan dat er weinig informatie was over de situatie in Rijssen. Over het algemeen zijn er alleen maar complimenten voor deze vestiging. KwikFit biedt ook andere services aan, maar deze zijn niet beschikbaar in het filiaal in Almelo. Klanten kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief van KwikFit om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Wil je weten wat Autoservice KwikFit Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autoservice KwikFit Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autoservice KwikFit Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autoservice KwikFit Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Autoservice KwikFit Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autoservice KwikFit Almelo

Bezoekers bekeken ook