B-A-R Autoservice

B-A-R Autoservice is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Van Weerden Poelmanweg 26 in Almelo.

Meer informatie over B-A-R Autoservice in Almelo

B-A-R Autoservice Almelo is een autobedrijf dat sinds december 2015 actief is in de autobranche. Ze bieden onderhoud aan voor alle merken en typen motorvoertuigen, inclusief oude auto's, jonge auto's, klassiekers en motorfietsen. Als ze niet over de kennis beschikken om aan uw vraag te voldoen, zullen ze u doorverwijzen naar een collegabedrijf dat dat wel kan. Daarnaast zijn ze ook actief in de Rallysport en willen ze hier in de toekomst meer mee gaan doen. Ze bieden ook diensten aan tegen een aanzienlijk lagere prijs dan andere garages. Het bedrijf is gevestigd in Almelo en heeft een telefoonnummer en KvK- en BTW-nummer.

Wil je weten wat B-A-R Autoservice verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B-A-R Autoservice of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B-A-R Autoservice? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B-A-R Autoservice het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar B-A-R Autoservice reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B-A-R Autoservice

Bezoekers bekeken ook