B&B bij chantal

B&B bij chantal is een Hotel gelegen aan Bolkshoeksweg 24 in Almelo.

Meer informatie over B&B bij chantal in Almelo

In het mooie Overijssel, tussen de landerijen van de graaf, ligt onze Bed and Breakfast in Almelo. Hier kun je fietsen, wandelen of met de motor toeren en binnen 10 minuten ben je in het centrum. Wat ons uniek maakt, is de aangepaste kamer voor mindervalide mensen. Daarnaast hebben we nog twee andere kamers, 't veurhuus en de Oetkiek. 't veurhuus is een luxe kamer met uitzicht op het bos en de landerijen, terwijl de Oetkiek een gezellige kamer op de bovenverdieping is met een prachtig uitzicht over de landerijen. De derde kamer, de Noabers, is aangepast voor mindervalide mensen en heeft een extra slaapkamer met een hoog/laag bed. Alle kamers hebben een eigen ingang en zijn voorzien van de nodige luxe. Voor fietsers en motorrijders hebben we een garage om hun voertuigen te stallen. In de omgeving zijn er ook tal van activiteiten te doen, zoals motorrijden, fietsen en wandelen. Je kunt bij ons gratis je motor stallen en we hebben fietsroutes beschikbaar en fietsen te leen. Daarnaast hebben we wandelroutes en de Gravenallee is een prachtige plek om te wandelen. Onze Bed and Breakfast is gelegen aan de Bolkshoeksweg 24 in Almelo.

Wil je weten wat B&B bij chantal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B bij chantal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B bij chantal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B bij chantal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar B&B bij chantal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B bij chantal

Bezoekers bekeken ook