BabyKado Online winkel

BabyKado Online winkel is een Babywinkel gelegen aan Virulyweg 29G in Almelo.

Meer informatie over BabyKado Online winkel in Almelo

BoekMetNaam.nl is een bedrijf dat gepersonaliseerde kinderboeken en babyboeken levert. Ze hebben een breed assortiment boeken met eigen namen, zoals "Mijn babyboek", "Verhaaltjesland Baby", "Verhaaltjesland", "De Ivoren Toren", "Dierenvriendjes", "Voetbalster", "Sint & Piet", "Kerstwens" en "Kerstverhaal". Deze boeken hebben allemaal een klassieke uitstraling en zijn geschikt voor kinderen van 0 tot 8 jaar. De boeken hebben een harde kaft en zijn ongeveer 17 cm breed en 21 cm hoog. Het verhaal bestaat uit 34 pagina's met afbeeldingen en tekst. De boeken kunnen gepersonaliseerd worden met geboortegegevens zoals centimeters, gewicht, kleur ogen en kleur haar. Bestellingen worden op werkdagen voor 12:00 verzonden. BoekMetNaam.nl werkt ook aan nieuwe ideeën en verbeteringen van de website, zoals een digitaal kleurboek met het kindje in de hoofdrol. Klanten kunnen zelf de tekst invullen die in het boek komt en worden aangeraden om creatief te zijn met de invulling. Het bedrijf biedt ook de mogelijkheid voor andere bedrijven om hun gepersonaliseerde boeken via BoekMetNaam.nl aan te bieden. Sinds 2002 is BoekMetNaam.nl een handelsnaam van De Borduurshop BV en ze zijn trots op hun klassieke uitstraling en scherpe prijzen.

Wil je weten wat BabyKado Online winkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BabyKado Online winkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BabyKado Online winkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BabyKado Online winkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar BabyKado Online winkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BabyKado Online winkel

Bezoekers bekeken ook