Bakker Leo

Bakker Leo is een Bakkerij gelegen aan Eskerplein 15 in Almelo.

Meer informatie over Bakker Leo in Almelo

Bakker Leo biedt de mogelijkheid om een taart op maat te bestellen met een foto, logo of tekst naar keuze. Of het nu gaat om een verjaardagstaart met een foto van de jarige, een bedrijfslogo, een persoonlijke gelukwens of het embleem van een favoriete club, bij Bakker Leo kan het allemaal. Daarnaast bieden ze ook andere producten aan, zoals petit fours met foto en fototaarten in verschillende maten. Naast de winkel in Almelo, bieden ze ook de mogelijkheid om verkoopacties op te zetten met verse producten voor scholen, verenigingen en stichtingen. Daarnaast kunnen klanten ook warme snacks en belegde broodjes bestellen voor de lunch. Tenslotte heeft Bakker Leo ook een gecertificeerde glutenvrije bakkerij waar ze heerlijke verse glutenvrije broden, bolletjes en lekkernijen bakken die door heel Nederland worden bezorgd.

Wil je weten wat Bakker Leo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakker Leo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakker Leo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakker Leo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Bakker Leo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakker Leo

Bezoekers bekeken ook