Bakkerij Deterd schelfhorst

Bakkerij Deterd schelfhorst is een Bakkerij gelegen aan Binnenhof 3 in Almelo.

Meer informatie over Bakkerij Deterd schelfhorst in Almelo

Bakkerij Deterd Brood is al sinds 1926 een begrip in Almelo. Het is een familiebedrijf dat met liefde voor het ambachtelijke vak brood, banket en belegde broodjes maakt. De bakkerij biedt een breed scala aan broodsoorten, waaronder wit, bruin, volkoren, meergranen, desem, spelt en quinoa. Daarnaast heeft Bakkerij Deterd een banketafdeling die gebakjes, taarten, cakes, verjaardagstaarten en bruidstaarten maakt. Je kunt ook bij hen terecht voor heerlijke vers belegde broodjes om mee te nemen of ter plekke op te eten. Sinds de verbouwing van de zaak is er ook de mogelijkheid om bij Bakkerij Deterd te genieten van een kopje koffie, espresso of thee met een punt verse appelgebak. De bakkerij heeft meerdere locaties, waaronder een in winkelcentrum Schelfhorst. Binnenkort is het ook mogelijk om online brood te bestellen via hun webshop. Bakkerij Deterd werkt al jarenlang met trots voor trouwe klanten en heeft ook speciale acties, zoals het bakken van kerstster koekjes voor St. Help Oost Europa en het maken van een "paarden verjaardagstaart" voor een tevreden klant. Je kunt Bakkerij Deterd volgen op Facebook om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat Bakkerij Deterd schelfhorst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Deterd schelfhorst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Deterd schelfhorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Deterd schelfhorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Bakkerij Deterd schelfhorst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Deterd schelfhorst

Bezoekers bekeken ook