Bakkerij Koopmans

Bakkerij Koopmans is een Bakkerij gelegen aan Sint Josephstraat 46 in Almelo.

Meer informatie over Bakkerij Koopmans in Almelo

Bakkerij Koopmans biedt een breed assortiment aan heerlijke producten. Zo hebben ze onder andere speltbrood, dat gemaakt is van 100% spelt en gevuld is met zaden. Daarnaast maken ze ook seizoensgebonden banket en hebben ze een vast assortiment van topkwaliteit. Een van de favorieten is de hazelnoot schuimtaart, met een taai meringue en een zachte vulling. Bij Bakkerij Koopmans kun je ook een bonbonworkshop volgen en genieten van een vers kopje koffie met gebak in hun koffiecorner. Ze hebben ook een eigen chocolaterie waar ze werken met de beste cacao-soorten en grondstoffen om verrassende combinaties en prachtige kunstwerken te maken. De smaak staat hierbij altijd voorop.

Wil je weten wat Bakkerij Koopmans verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Koopmans of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Koopmans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Koopmans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Bakkerij Koopmans reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Koopmans

Bezoekers bekeken ook