Bakkerij Lubbers

Bakkerij Lubbers is een Bakkerij gelegen aan Hantermansstraat 21 in Almelo.

Meer informatie over Bakkerij Lubbers in Almelo

Bij Lubbers, De Echte Bakker, staat kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Ze maken iedere dag vers brood en gebak in hun eigen bakkerij, waarbij ze alleen de beste natuurlijke ingrediënten gebruiken. Als Echte Bakker ontwikkelen ze regelmatig heerlijke nieuwe broden, gemaakt van de beste grondstoffen die alleen voor hen verkrijgbaar zijn. Naast brood en gebak bieden ze ook de Echte Bakkers Bon aan, een cadeaubon die onbeperkt geldig is en waarvan je zelf de waarde kunt bepalen. Deze bon is in te wisselen bij alle Echte Bakkers in Nederland. Je kunt de bon verkrijgen in hun winkel, vraag er gerust naar bij een van hun medewerkers.

Wil je weten wat Bakkerij Lubbers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Lubbers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Lubbers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Lubbers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Bakkerij Lubbers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Lubbers

Bezoekers bekeken ook