Bal’s Vis

Bal’s Vis is een Visverwerking gelegen aan Twentepoort West 46 in Almelo.

Meer informatie over Bal’s Vis in Almelo

Bal's Vis is een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat en bekend staat om zijn verse vis en topkwaliteit. Het bedrijf is van generatie op generatie gegaan en is begonnen met het verkopen van vis vanuit een bakfiets in Almelo. Tegenwoordig heeft Bal's Vis een luxe winkel, twee verkoopwagens en een bedrijfshal. Ze bieden verschillende vaste aanbiedingen aan, waaronder lekkerbekjes, kibbeling, vis & mix salades, Hollandse nieuwe haring, vis varia ovenschotel en wraps. Het bedrijf streeft ernaar om altijd verse vis en heerlijke specialiteiten te leveren.

Wil je weten wat Bal’s Vis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bal’s Vis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bal’s Vis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bal’s Vis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Bal’s Vis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bal’s Vis

Bezoekers bekeken ook