Barbershop Robek

Barbershop Robek is een Barbier gelegen aan Oranjestraat 42 in Almelo.

Meer informatie over Barbershop Robek in Almelo

In de enige echte barbershop van Almelo kun je terecht voor mooie kapsels en strakke baarden. Het is mogelijk om een afspraak te maken om geknipt te worden. De barbershop is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. Het adres is Oranjestraat 42, 7607 BK Almelo. Deze kapper is een aanrader voor mannen die normaal gesproken naar een vrouwenkapper gaan, want mannen knippen is blijkbaar een vak apart. Zelfs de spelers van Heracles worden hier geknipt. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kun je contact opnemen via 06 87848660 of robek@barbershoprobek.nl.

Wil je weten wat Barbershop Robek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Barbershop Robek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Barbershop Robek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barbershop Robek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Barbershop Robek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Barbershop Robek

Bezoekers bekeken ook