Barracuda sushi seafood and more..

Barracuda sushi seafood and more.. is een Sushirestaurant gelegen aan Deldensestraat 31 in Almelo.

Meer informatie over Barracuda sushi seafood and more.. in Almelo

Barracuda is een viswinkel die dagelijks een ruim aanbod van verse exotische vissoorten heeft. Ze hebben een vitrine met vernevelaar waardoor de vis langer vers blijft en ze topkwaliteit kunnen leveren. Naast vis bieden ze ook sushi aan, die op bestelling klaargemaakt wordt met alleen verse ingrediënten. De sushi kan zowel meegenomen worden als ter plekke in het restaurant gegeten worden. Barracuda staat bekend om haar creatieve smaakcombinaties en heeft het ruimste assortiment van Overijssel. Daarnaast kun je bij hen ook genieten van zeevruchten, oesters en andere heerlijke visgerechten, gecombineerd met de lekkerste wijnen en sake. Barracuda is ontstaan nadat de eigenaren van Bartjes Vis, Bart en Monique, na 8 succesvolle jaren iets nieuws wilden proberen dat beter aansloot bij hun ambities en specialismen. Ze wilden een fijne plek creëren waar vis- en sushi-liefhebbers kunnen genieten en hebben daarom een sushi-bar geopend waar ze interactie hebben met de gasten en workshops organiseren. Je kunt Barracuda volgen op social media en contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Barracuda sushi seafood and more.. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Barracuda sushi seafood and more.. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Barracuda sushi seafood and more..? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barracuda sushi seafood and more.. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Barracuda sushi seafood and more.. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Barracuda sushi seafood and more..

Bezoekers bekeken ook