Basic-Fit Almelo Groenplein 24/7

Basic-Fit Almelo Groenplein 24/7 is een Sportschool gelegen aan Groenplein 2 in Almelo.

Meer informatie over Basic-Fit Almelo Groenplein 24/7 in Almelo

Basic-Fit is een sportschool in Almelo waar je lidmaatschappen kunt afsluiten om fit te worden op jouw eigen manier. Ze bieden verschillende lidmaatschappen aan die aansluiten bij jouw wensen en doelen. Met het lidmaatschap krijg je toegang tot meer dan 230 clubs in Nederland en kun je zowel in de club trainen als thuis met de Virtuele Groepslessen. Daarnaast kun je gebruik maken van de Basic-Fit App met meer dan 1000 workouts. Het lidmaatschap kost €24,99 per 4 weken. Bij het premium lidmaatschap krijg je ook toegang tot alle clubs in Europa, kun je iemand meenemen om samen te trainen en krijg je 50% korting op Yanga Sports Water en een €20 NXT Level voucher. Het premium lidmaatschap kost €29,99 per 4 weken. Bij het all-in lidmaatschap krijg je een Smart Bike voor thuis en een exclusieve Basic-Fit Home App met meer dan 300 fiets workouts. Daarnaast zijn er verschillende homeclub services en faciliteiten beschikbaar, zoals Virtuele Workouts, Live Groepslessen, Yanga Sportswater en Personal Training. Je kunt ook extra's toevoegen aan je lidmaatschap om je workouts nog beter te maken. In de sportschool werken ervaren Personal Trainers zoals Sam Ten Hoeve en Roberto Cao Kleinligtenberg. Kortom, Basic-Fit biedt een breed scala aan mogelijkheden om fit te worden en te blijven.

Wil je weten wat Basic-Fit Almelo Groenplein 24/7 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basic-Fit Almelo Groenplein 24/7 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basic-Fit Almelo Groenplein 24/7? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit Almelo Groenplein 24/7 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Basic-Fit Almelo Groenplein 24/7 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basic-Fit Almelo Groenplein 24/7

Bezoekers bekeken ook