Basic-Fit Almelo Stadionlaan 24/7

Basic-Fit Almelo Stadionlaan 24/7 is een Sportschool gelegen aan Van Riemsdijkplein 34 in Almelo.

Meer informatie over Basic-Fit Almelo Stadionlaan 24/7 in Almelo

Sportschool Almelo biedt verschillende lidmaatschappen aan om fit te worden op jouw eigen manier. Met het Basic-Fit lidmaatschap krijg je toegang tot meer dan 230 clubs in Nederland, kun je trainen in de club of thuis met Virtuele Groepslessen en heb je toegang tot de Basic-Fit App met meer dan 1000 workouts. Voor €24,99 per 4 weken krijg je nu ook een gratis Basic-Fit Sporttas. Met het premium lidmaatschap krijg je toegang tot alle clubs in Europa, kun je iemand meenemen om samen te trainen en krijg je 50% korting op Yanga Sports Water en een €20 NXT Level voucher. Daarnaast heb je onbeperkt gebruik van de massagestoelen in de clubs. Dit lidmaatschap kost €29,99 per 4 weken en je krijgt ook een gratis Basic-Fit Sporttas. Het all-in lidmaatschap biedt een topkwaliteit Smart Bike voor thuisgebruik, exclusieve toegang tot de Basic-Fit Home App met meer dan 300 fiets workouts en kost €59,99 per 4 weken. Daarnaast zijn er ook diverse Homeclub services en faciliteiten beschikbaar, zoals Virtuele Workouts, Yanga Sportswater en Personal Training. Je kunt je lidmaatschap aanpassen naar jouw wensen door Extra's toe te voegen. Er zijn ook personal trainers beschikbaar, zoals Jerry van Staa, de Head Trainer. Dus waar wacht je nog op? Ga ervoor en word fit met Basic-Fit!

Wil je weten wat Basic-Fit Almelo Stadionlaan 24/7 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basic-Fit Almelo Stadionlaan 24/7 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basic-Fit Almelo Stadionlaan 24/7? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit Almelo Stadionlaan 24/7 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Basic-Fit Almelo Stadionlaan 24/7 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basic-Fit Almelo Stadionlaan 24/7

Bezoekers bekeken ook