Basketballvereniging Uitsmijters

Basketballvereniging Uitsmijters is een Basketbalvereniging gelegen aan De Koperwiek 49 in Almelo.

Meer informatie over Basketballvereniging Uitsmijters in Almelo

De basketballclub Uitsmijters is de leukste club van Twente en speelt al sinds 1962 in Almelo. Ze hebben bijna 200 leden en spelen in verschillende leeftijdscategorieën, van 6 tot 60 jaar. De thuiswedstrijden vinden plaats in Topsporthal IISPA. Ze moedigen zelfs peuters en kleuters aan om plezier te hebben en te leren basketballen. Daarnaast kun je via Teamsportfabriek clubkleding, tassen en andere goodies bestellen met het Uitsmijters-logo. Uitsmijters is trots op hun sponsors en biedt ook de mogelijkheid voor nieuwe leden om lid te worden.

Wil je weten wat Basketballvereniging Uitsmijters verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basketballvereniging Uitsmijters of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basketballvereniging Uitsmijters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basketballvereniging Uitsmijters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Basketballvereniging Uitsmijters reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basketballvereniging Uitsmijters

Bezoekers bekeken ook