Beauty Touch by Anton

Beauty Touch by Anton is een Schoonheidssalon gelegen aan Doelenstraat 6-8 in Almelo.

Meer informatie over Beauty Touch by Anton in Almelo

Anton Donno is een bekende kapper in Nederland en eigenaar van de kapsalon Beauty Touch By Anton. Hij heeft een glansrijke internationale kapperscarrière achter de rug en is verantwoordelijk voor diverse masterclasses en het ontwikkelen van nieuwe stijlen en kleurconcepten. Eigenaren van kapsalons uit het hele land laten zich en hun medewerkers door Anton trainen. Bij Beauty Touch By Anton kunt u terecht voor verschillende diensten, zoals een keratine behandeling om droog en pluizig haar glanzend te maken, stijlvolle kapsels volgens de laatste trends en permanente make-up. Er zullen binnenkort meer details over de permanente make-up dienst worden geplaatst. Klanten zijn tevreden over de service van Beauty Touch By Anton.

Wil je weten wat Beauty Touch by Anton verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty Touch by Anton of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty Touch by Anton? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty Touch by Anton het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Beauty Touch by Anton reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty Touch by Anton

Bezoekers bekeken ook