Bethlehem

Bethlehem is een Restaurant gelegen aan Oranjestraat 24 in Almelo.

Meer informatie over Bethlehem in Almelo

Bethlehem Almelo is al meer dan 30 jaar een bekend restaurant in Almelo en omgeving. Ze staan bekend om hun heerlijke shoarma en grillgerechten, maar ook om de smaakvolle spareribs en steaks. Of je nu wilt afhalen, laten bezorgen of gezellig in het eetcafé wilt komen eten, het kan allemaal. Het eetcafé biedt plaats aan ruim 40 personen. Bethlehem Almelo staat garant voor kwaliteit. Ze gebruiken dagverse producten, waardoor je altijd kunt genieten van het lekkerste en malsste stukje vlees. Ze streven er altijd naar om de kwaliteit van het eten te waarborgen, dankzij hun eigen bereidingswijze en passie. Voor vragen over je bestelling of andere vragen kun je altijd contact met hen opnemen. Je kunt Bethlehem Almelo vinden op Oranjestraat 24 in Almelo. Ze bezorgen in verschillende plaatsen, waaronder Almelo, Wierden, Aadorp, Vriezenveen, Mariaparochie, Harbrinkhoek en Geesteren. Voor de exacte openings- en bezorgtijden kun je terecht op hun website.

Wil je weten wat Bethlehem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bethlehem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bethlehem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bethlehem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Bethlehem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bethlehem

Bezoekers bekeken ook