bibliotheca Netherlands BV

bibliotheca Netherlands BV is een Softwarebedrijf gelegen aan Twentepoort Oost 61 in Almelo.

Meer informatie over bibliotheca Netherlands BV in Almelo

Bibliotheca kondigt een wissel in de directie aan. Ray Hood stopt als CEO en Joe Grillo wordt de nieuwe CEO. Bibliotheca is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor bibliotheektechnologie en creëert de bibliotheek van morgen. Ze ontwikkelen oplossingen die mensen betrekken, gemeenschappen verbinden en de serviceverlening naar een hoger niveau tillen. De producten van Bibliotheca kunnen naadloos worden geïntegreerd en zijn afgestemd op de verwachtingen van hedendaagse gebruikers. Ze hebben lokale supportteams en bieden ook nieuws, webinars, evenementen en artikelen van experts aan. Daarnaast worden er ervaringen en trends gedeeld, zoals de uitbreiding van de openingsuren in de bibliotheek van Bree en de toegankelijkheid van elke bibliotheek 24/7 met de outdoor ophaallocker. Ook wordt er informatie gegeven over de transformatie van de openbare bibliotheek van Keulen tot een ontmoetingsplek voor de gemeenschap. Verder worden er oplossingen in de schijnwerpers gezet, zoals het bieden van eerlijke toegang en een veilige bibliotheek, en het vereenvoudigen en stroomlijnen van de serviceverlening.

Wil je weten wat bibliotheca Netherlands BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van bibliotheca Netherlands BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij bibliotheca Netherlands BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je bibliotheca Netherlands BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar bibliotheca Netherlands BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. bibliotheca Netherlands BV

Bezoekers bekeken ook