Bibob By Johnny

Bibob By Johnny is een Kapper gelegen aan Grotestraat 53 in Almelo.

Meer informatie over Bibob By Johnny in Almelo

Bij Bibob by Johnny kun je zonder afspraak terecht voor een knipbeurt. De salon bestaat al 35 jaar en heeft ervaren kappers die met passie en plezier te werk gaan. Ze hebben een team van coloristen, stylisten en beauticians die in een luxe salon in Almelo werken. Ze bieden een breed scala aan behandelingen aan, zowel voor heren als dames. Voor heren bieden ze onder andere knippen, baardverzorging en kleuring aan. Voor dames zijn er verschillende opties zoals knippen, föhnen, stylen, extensions en bruidskapsels. Daarnaast kun je bij Bibob by Johnny ook terecht voor kleurbehandelingen, kuren en beautybehandelingen zoals wenkbrauwkleuring en make-up. De salon is gevestigd aan de Grotestraat 53 in Almelo.

Wil je weten wat Bibob By Johnny verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bibob By Johnny of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bibob By Johnny? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bibob By Johnny het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Bibob By Johnny reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bibob By Johnny

Bezoekers bekeken ook