Bier & Wijnlokaal 't Hookhoes

Bier & Wijnlokaal 't Hookhoes is een Restaurant gelegen aan Grotestraat 126 in Almelo.

Meer informatie over Bier & Wijnlokaal 't Hookhoes in Almelo

Bij 't Hookhoes in Almelo, gelegen aan het Amaliaplein, bruist het altijd van gezelligheid. Dit Bier- en wijnlokaal biedt de mogelijkheid om gezellig te borrelen, lekker te eten, te dansen op de muziek van de DJ's of rustig te vergaderen. Daarnaast kun je iemand verrassen met een Diner Cadeau, dat gebruikt kan worden bij restaurant Kreta of bij 't Hookhoes zelf. Ook is het mogelijk om zalen te huren voor feestjes, diners, borrels of vergaderingen. 't Hookhoes beschikt over twee zalen die naar wens aangepast kunnen worden en geschikt zijn voor 10 tot maximaal 250 personen. Verder kun je binnen of buiten genieten van heerlijke gerechten, waaronder tapas, biefstuk en de XXL burger. Daarnaast biedt 't Hookhoes ook de mogelijkheid om te koken op open vuur, ideaal voor partijen, bedrijfsuitjes en workshops. Tot slot is er ook een escaperoom, waarin je met een groep van 2 tot 6 personen puzzels moet oplossen om binnen 60 minuten te ontsnappen. 't Hookhoes wordt geprezen om de gezellige sfeer, de vriendelijke bediening en de mogelijkheid om in alle rust te vergaderen. Het restaurant is gevestigd aan de Grotestraat 126 in Almelo en is geopend van maandag tot en met zaterdag vanaf 12:00 uur en op zondag vanaf 14:00 uur. Voor feesten en partijen kan er ook gereserveerd worden op dagen dat het restaurant geslot.

Wil je weten wat Bier & Wijnlokaal 't Hookhoes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bier & Wijnlokaal 't Hookhoes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bier & Wijnlokaal 't Hookhoes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bier & Wijnlokaal 't Hookhoes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Bier & Wijnlokaal 't Hookhoes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bier & Wijnlokaal ’t Hookhoes

Bezoekers bekeken ook