Bistro 115

Bistro 115 is een Restaurant gelegen aan Grotestraat 115 in Almelo.

Meer informatie over Bistro 115 in Almelo

Bistro 115 is een gezellige en warme plek in Almelo waar je kunt genieten van lekker eten en jezelf kunt zijn. Het restaurant staat bekend om zijn heerlijke gerechten en onvergetelijke ervaringen. Bij binnenkomst voel je meteen de unieke ambiance en de Twentse gastvrijheid. In het trendy maar authentieke interieur kun je genieten van mooie wijnen, cocktails en klassieke bistrogerechten van de houtskoolgrill. Wil je verzekerd zijn van een plek? Dan kun je nu alvast je tafel reserveren en je specifieke wensen doorgeven. Daarnaast heeft Bistro 115 een uniek buitenterras waar je kunt genieten van een lekker diner of een drankje in de zon. Wil je iemand verrassen? Geef dan een Bistro 115-dinerbon cadeau, die online of in het restaurant zelf kan worden verzilverd. Kom samen proeven en vieren bij Bistro 115 aan de Grotestraat 115 in Almelo.

Wil je weten wat Bistro 115 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistro 115 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bistro 115? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistro 115 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Bistro 115 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bistro 115

Bezoekers bekeken ook