Blokker Almelo Vincent van Goghplein

Blokker Almelo Vincent van Goghplein is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Vincent van Goghplein 5 in Almelo.

Meer informatie over Blokker Almelo Vincent van Goghplein in Almelo

Bij Blokker Vincent van Goghplein Almelo kun je terecht voor een uitgebreid assortiment aan betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, en eten en tafelen. Ze hebben onder andere gourmetstellen, bakplaten, tafelgrillen, serviessets en keukenapparaten zoals koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen. Ook voor huishoudelijke apparaten zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers kun je hier terecht. Daarnaast hebben ze schoonmaak- en huishoudproducten, prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen. In de winkel kun je advies krijgen van medewerkers, maar je kunt ook online bestellen en de producten thuis laten bezorgen of ophalen in een van de winkels. Ze bieden ook wekelijkse folderaanbiedingen, kortingsacties en inspiratie via hun social media kanalen. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag 09:00 - 20:00 en op zaterdag 09:00 - 17:00 via 088-9494800.

Wil je weten wat Blokker Almelo Vincent van Goghplein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Almelo Vincent van Goghplein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Almelo Vincent van Goghplein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Almelo Vincent van Goghplein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Blokker Almelo Vincent van Goghplein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Almelo Vincent van Goghplein

Bezoekers bekeken ook