Blox ICT

Blox ICT is een IT-consultancy gelegen aan De Vogelweide 31 in Almelo.

Meer informatie over Blox ICT in Almelo

Blox ICT is een veelzijdige partij die complete ICT-oplossingen biedt voor zowel bedrijven als particulieren. Ze leveren onder andere bedrade en draadloze netwerken, VoIP-telefonie, camerabeveiliging en andere diensten. De focus ligt op service en een persoonlijke benadering, waarbij korte lijnen worden gehanteerd om klanten snel van dienst te kunnen zijn. Blox ICT verzorgt volledige ICT-dienstverlening, inclusief systeem- en netwerkbeheer, installatie van bekabelde en wifi-netwerken, camerabewaking, servicecontracten, virusbescherming, multimedia-oplossingen en advies op maat. Ze werken samen met verschillende sectoren, zoals MKB, horeca, productie, huisartsen, tandartsen en particulieren. Blox ICT biedt ook goede beveiligingssoftware tegen hackers, phishing, malware en virussen, met pakketten die zelfs besmettingen kunnen terugdraaien en bescherming bieden tegen ransomware. Ze bieden ook beheer op locatie, hulp op afstand, VoIP-telefonie, bekabelde en wifi-netwerken, en vast-mobiel integratie. Neem contact op met Blox ICT voor meer informatie over hun diensten en mogelijkheden.

Wil je weten wat Blox ICT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blox ICT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blox ICT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blox ICT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Blox ICT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blox ICT

Bezoekers bekeken ook