Boek en Hart

Boek en Hart is een Boekwinkel gelegen aan Holtjesstraat 30 in Almelo.

Meer informatie over Boek en Hart in Almelo

In de christelijke boekwinkel "Boek en Hart" in Almelo is er een nieuw zoekboek te vinden voor kinderen van 4 tot 7 jaar, waarin ze op een speelse manier bekende Bijbelverhalen kunnen ontdekken. Daarnaast is er ook een adventsdagboek genaamd "Born!" voor tieners vanaf 13 jaar, om bewust naar kerst toe te leven. Voor volwassenen is er het boek "Psalmen lezen met je hart", waarin wordt uitgelegd hoe je dichter bij God kunt zijn in een drukke samenleving. Verder is er ook een boek over ethiek in de bedreigde kerk, dat principes biedt om over na te denken. Naast boeken verkoopt de winkel ook spelletjes, cadeaus voor baby's en peuters, en verschillende soorten sieraden. Boek en Hart is niet alleen een boekwinkel, maar organiseert ook nevenactiviteiten zoals thema-avonden en kindermiddagen. Iedereen is welkom voor een praatje en een kop koffie, want de koffietafel is het hart van de winkel.

Wil je weten wat Boek en Hart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boek en Hart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boek en Hart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boek en Hart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Boek en Hart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boek en Hart

Bezoekers bekeken ook