Boekhandel Broekhuis Almelo

Boekhandel Broekhuis Almelo is een Boekwinkel gelegen aan Koornmarkt 24 in Almelo.

Meer informatie over Boekhandel Broekhuis Almelo in Almelo

Boekhandel Broekhuis heeft verschillende winkels in Nederland, waaronder in Almelo, Apeldoorn, Deventer, Enschede, Hengelo en Oldenzaal. Ze hebben ook openstaande vacatures. Het boek van het jaar 2022 dat ze hebben gekozen is "De grootste bankoverval aller tijden" door Frank Krake, een waargebeurd verhaal over een groep verzetsvrienden. Voor verzending van boeken gelden verschillende tarieven, maar bij webbestellingen vanaf €25 zijn de verzendkosten gratis. De levertijd van Nederlandse en tweedehands boeken is gemiddeld 1-2 werkdagen, terwijl voor anderstalige boeken en geïmporteerde boeken de levertijd langer kan zijn. Verzending naar België en Duitsland is ook mogelijk, maar hier gelden andere verzendkosten. In de webshop van Boekhandel Broekhuis kan worden betaald met verschillende betaalmethoden, en het is mogelijk om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Wil je weten wat Boekhandel Broekhuis Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boekhandel Broekhuis Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boekhandel Broekhuis Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boekhandel Broekhuis Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Boekhandel Broekhuis Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boekhandel Broekhuis Almelo

Bezoekers bekeken ook