Bolletje BV

Bolletje BV is een Hoofdkantoor gelegen aan Turfkade Oost, Turfkade 9 in Almelo.

Meer informatie over Bolletje BV in Almelo

Onze bakkers hebben twee nieuwe eiwitrijke producten bedacht: Bolletje Protein & Low Carb Crackers en Pro-Fit Knäckebröd. De Protein & Low Carb Crackers zijn gemaakt met zonnebloempitmeel en bevatten extra veel vezels, 70% minder koolhydraten en 34% proteïne. De Pro-Fit Knäckebröd Proteïne is gemaakt met pompoenpitmeel en bevat 21% eiwitten en veel vezels. Deze eiwitten dragen bij aan de instandhouding van spiermassa en normale botten. Voor een gezonde leefstijl is het belangrijk om voldoende te bewegen en gevarieerd te eten. Daarnaast biedt Bolletje ook belegtips voor lekker inspiratie bij het eten van de crackers.

Wil je weten wat Bolletje BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bolletje BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bolletje BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bolletje BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Bolletje BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bolletje BV

Bezoekers bekeken ook