Bolletje Winkel & Koffieschenkerij

Bolletje Winkel & Koffieschenkerij is een Museum gelegen aan Holtjesstraat in Almelo.

Meer informatie over Bolletje Winkel & Koffieschenkerij in Almelo

Bolletje is een bekend merk dat al sinds 1867 bestaat en zijn oorsprong heeft in Almelo. In het oude fabriekspand, dat ook wel 'het geboortehuis van Bolletje' wordt genoemd, is sinds 1992 de Bolletjewinkel gevestigd. Hier kunt u winkelen, eten en drinken en het Bolletje museum bezoeken. Daarnaast kunt u uw medewerkers verrassen met een Bolletje pakket van Twentse bodem als cadeau voor Sint of Kerst. Ook is er een sfeervolle koffieschenkerij waar u kunt genieten van Twentse gastvrijheid en kunt u een kijkje nemen in het bakkerijmuseum van Bolletje. Het museum laat zien hoe er vroeger in de bakkerij werd gewerkt. Het adres van de Bolletjewinkel is Grotestraat Zuid 182 in Almelo en de openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0546-815911 of via e-mail info@bolletjewinkel.nl.

Wil je weten wat Bolletje Winkel & Koffieschenkerij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bolletje Winkel & Koffieschenkerij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bolletje Winkel & Koffieschenkerij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bolletje Winkel & Koffieschenkerij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Bolletje Winkel & Koffieschenkerij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bolletje Winkel & Koffieschenkerij

Bezoekers bekeken ook