Bouw en elektro Legtenberg

Bouw en elektro Legtenberg is een Aannemer gelegen aan Slachthuiskade 10A in Almelo.

Meer informatie over Bouw en elektro Legtenberg in Almelo

Ruim 20 jaar geleden begon Robert Legtenberg in de bouw en elektro branche. Elektrotechniek Legtenberg is inmiddels een begrip geworden in de elektrotechnische branche in Enschede, Almelo, Hengelo en omgeving. Ze bieden onder andere hulp bij stroomstoringen, verbouwingen en het plaatsen van nieuwe groepenkasten. Het bedrijf heeft al vele projecten afgerond voor particulieren, bedrijven, VVE's en woningbouwverenigingen. Bouw en elektro Legtenberg is een gerenommeerd bouwbedrijf en elektrotechnisch bureau met een goede naam in Hengelo, Enschede en Almelo. Ze renoveren en bouwen, leggen elektrische installaties aan en realiseren aanbouwen. Ze werken met eigen personeel en gespecialiseerde bouwpartners. Klanten kunnen vrijblijvend een offerte aanvragen en kunnen rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij spoed kunnen ze contact opnemen met Elektrotechniek Legtenberg.

Wil je weten wat Bouw en elektro Legtenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouw en elektro Legtenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouw en elektro Legtenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouw en elektro Legtenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Bouw en elektro Legtenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouw en elektro Legtenberg

Bezoekers bekeken ook