bovrie b.v.

bovrie b.v. is een Keukenwinkel gelegen aan Slachthuiskade 30 in Almelo.

Meer informatie over bovrie b.v. in Almelo

Bij keukenfabriek bovrie in Almelo worden keukens en kasten op maat gemaakt. Ze combineren traditioneel vakmanschap met moderne precisiemachines, zoals CNC-machines. Een van hun specialiteiten is hoogwaardig lakwerk, waarbij fronten en andere onderdelen met zorg en aandacht voor kwaliteit worden afgewerkt in hun eigen meubelspuiterij. Bovrie biedt veel keuze en vrijheid qua materiaalgebruik, zoals lakwerk, hout, glas, natuursteen, composiet, staal en aluminium. Ze maken allerlei soorten keukens en meubels. Bovrie is ook concurrerend qua prijs en ze bieden graag vrijblijvend een ontwerp en offerte aan.

Wil je weten wat bovrie b.v. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van bovrie b.v. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij bovrie b.v.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je bovrie b.v. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar bovrie b.v. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. bovrie b.v.

Bezoekers bekeken ook