BoXXer Almelo (XXL-Store)

BoXXer Almelo (XXL-Store) is een Elektronicawinkel gelegen aan Woonboulevard 34 in Almelo.

Meer informatie over BoXXer Almelo (XXL-Store) in Almelo

BoXXer Almelo is een elektronicadiscounter in Almelo met een breed assortiment aan beeld- en geluidsapparatuur, witgoed en persoonlijke verzorging. Ze geloven in persoonlijk contact en advies en helpen klanten bij het maken van slimme keuzes op de lange termijn. BoXXer is een store-in-store met het vertrouwde Multimedia Center Almelo, waardoor klanten op één plek terecht kunnen voor alle gemakken binnen hun huishouden. Als degelijke elektronicawinkel werken ze met A-merken en kunnen ze meer dan 80.000 apparaten direct uit voorraad leveren. Klanten kunnen inloggen op hun BoXXer account om al hun bestellingen op één plek te hebben en eenvoudig producten te beoordelen. Het team van BoXXer Almelo staat klaar om klanten te helpen en ze kunnen contact opnemen via telefoon, e-mail of social media.

Wil je weten wat BoXXer Almelo (XXL-Store) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BoXXer Almelo (XXL-Store) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BoXXer Almelo (XXL-Store)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BoXXer Almelo (XXL-Store) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar BoXXer Almelo (XXL-Store) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BoXXer Almelo (XXL-Store)

Bezoekers bekeken ook