Brasserie Timeless (ROC van Twente)

Brasserie Timeless (ROC van Twente) is een Restaurant gelegen aan Wierdensestraat 65 in Almelo.

Meer informatie over Brasserie Timeless (ROC van Twente) in Almelo

Bij brasserie Timeless kun je genieten van heerlijke koffie, cappuccino, ontbijt en lunch. De brasserie wordt gerund door studenten en heeft een gezellige sfeer. Je kunt de brasserie ook reserveren voor feestjes. De openingstijden zijn op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8:00 tot 14:00 uur en op dinsdag van 8:00 tot 18:00 uur. Op vrijdag is alleen de koffiecorner en bakkerswinkel geopend. In de schoolvakanties is de brasserie gesloten. Reserveren is niet nodig, tenzij je met een groep wilt komen. Je kunt online reserveren of contact opnemen met de frontoffice restaurants.

Wil je weten wat Brasserie Timeless (ROC van Twente) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie Timeless (ROC van Twente) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie Timeless (ROC van Twente)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie Timeless (ROC van Twente) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Brasserie Timeless (ROC van Twente) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie Timeless (ROC van Twente)

Bezoekers bekeken ook