BrixCRM B.V.

BrixCRM B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Haven Noordzijde 129 in Almelo.

Meer informatie over BrixCRM B.V. in Almelo

BRIXCRM is een full-service softwareorganisatie die organisaties helpt groeien door geïntegreerde en innovatieve softwareoplossingen te implementeren. Ze zijn gespecialiseerd in CRM, Marketing Automation, BI, PIM en digitale klantplatformen en werken samen met partners als HubSpot, SugarCRM, Microsoft Dynamics en Adobe. Ze bieden ook de AFAS-HubSpot connector aan, waarmee AFAS-data gecombineerd kan worden met de functionaliteiten van HubSpot. BRIXCRM hanteert een resultaatgerichte aanpak en begeleidt organisaties in vier stappen naar digitale klantoplossingen. Ze werken met bewezen tooling van marktleiders zoals HubSpot, SugarCRM, Microsoft en IBM, en hebben klanten variërend van telecomprovider T-Mobile tot de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie en de gemeente Hengelo. BRIXCRM biedt ook nieuws, tips en inspiratie op het gebied van customer experience en customer data, en is ISO 27001 gecertificeerd voor de bescherming van gevoelige data.

Wil je weten wat BrixCRM B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BrixCRM B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BrixCRM B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BrixCRM B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar BrixCRM B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BrixCRM B.V.

Bezoekers bekeken ook