Brood- Banketbakkerij Smit Almelo

Brood- Banketbakkerij Smit Almelo is een Bakkerij gelegen aan Violierstraat 5d in Almelo.

Meer informatie over Brood- Banketbakkerij Smit Almelo in Almelo

Brood- Banketbakkerij Smit is een ambachtelijke bakkerij in Almelo die al meer dan 80 jaar bestaat. Opgericht in 1936 door Wolter Smit, staat de bakkerij bekend om hun uitstekende service, vriendelijk personeel, hoge kwaliteit en uitgebreide assortiment. Ze zijn gespecialiseerd in vers bereid ambachtelijk brood en banket, dat ook bezorgd kan worden. Hun banketbakkers maken speciale taarten voor verjaardagen, jubilea en feesten. Daarnaast bieden ze heerlijke huisgemaakte kozakken aan. De bakkerij heeft een hygiënecode-certificaat dat beoordeeld is met uitmuntend. Het assortiment bestaat onder andere uit brood, taart, koek en gebak. De bakkerij levert ook aan horecagelegenheden en is beschikbaar voor speciale bestellingen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 06:30 tot 18:00, op zaterdag van 06:30 tot 16:00 en op zondag zijn ze gesloten. Voor vragen en meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de bakkerij via telefoonnummer 0546-813 885 of per e-mail naar info@bakkerijsmit.nl.

Wil je weten wat Brood- Banketbakkerij Smit Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brood- Banketbakkerij Smit Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brood- Banketbakkerij Smit Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brood- Banketbakkerij Smit Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Brood- Banketbakkerij Smit Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brood- Banketbakkerij Smit Almelo

Bezoekers bekeken ook