Brood met Spelen

Brood met Spelen is een Bakkerij gelegen aan Bosrand 37 in Almelo.

Meer informatie over Brood met Spelen in Almelo

Brood met Spelen is een creatieve cateraar met een Twents karakter. Ze leveren maatwerk voor elk evenement, of het nu een klein feestje of een groot festival is. Ze werken voornamelijk met regionale, biologische leveranciers die bijdragen aan de kwaliteit en duurzaamheid van hun gerechten. Het eten moet een beleving zijn en daarom leveren ze maatwerk voor diners, buffetten, borrels en feesten. Ze hebben al verschillende culinaire cases gehad, zoals een biologische lunch voor de gemeente Almelo en een feestelijke borrel voor BAM Infra Nederland. Ze zorgen niet alleen voor het eten en drinken, maar ook voor het gehele concept. Daarnaast organiseren ze pop-up restaurants en kun je de enthousiaste verhalen van hun gasten lezen. Brood met Spelen is meer dan alleen een cateraar, ze zijn een full service organisatie voor al je culinaire zaken.

Wil je weten wat Brood met Spelen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brood met Spelen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brood met Spelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brood met Spelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Brood met Spelen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brood met Spelen

Bezoekers bekeken ook