Broodbode Almelo

Broodbode Almelo is een Broodjeswinkel gelegen aan Grotestraat 9 in Almelo.

Meer informatie over Broodbode Almelo in Almelo

Bij de Broodbode kun je genieten van de lekkerste huisgemaakte broodjes. Naast belegde broodjes zijn er ook salades, zoetigheden en gezonde smoothies verkrijgbaar. De Broodbode heeft 11 vestigingen verdeeld over 7 steden in Oost-Nederland en bezorgt ook lunches op locatie. Je kunt gemakkelijk online broodjes bestellen via het bestelmenu op de website. Een lunchbon van de Broodbode is een leuk cadeau-idee en kan bij alle vestigingen worden ingeleverd. Op de nieuwe menukaart staat onder andere de Coco Mango Smoothie, een verfrissende smoothie met mango, kokos, sinaasappel en yoghurt. De Broodbode staat bekend om de obsessie voor homemade gerechten en het zelf maken van kwalitatief hoogwaardig brood. Het brood wordt op authentieke wijze gemaakt met het beste meel, water en desem, en gebakken in een steenoven. De Broodbode is trots op hun homemade filosofie en zegt altijd: Happiness is Homemade!

Wil je weten wat Broodbode Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Broodbode Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Broodbode Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Broodbode Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Broodbode Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Broodbode Almelo

Bezoekers bekeken ook